Tom Indkøbskurv

Om os

Hvem er Spar2ner.dk
 
Spar2ner.dk er en mindre men yderst seriøs leverandør af kontorartikler og supplies på toppen af Danmark i det Nordjyske.
 
Vi udfordrer gerne de store upersonlige leverandører på markedet på pris og god kundeservice, hvilket har været vores klare mission siden Spar2ner.dk gik online i 2004.
 
Vi er fast besluttet på, at det skal være en god forretning at handle i det Nordjyske hos Spar2ner.dk og vil derfor gøre alt hvad vi kan for at være billigere end alle de andre, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.
 
Med vores mere end 25 års erfaring indenfor salg og rådgivning af kontorartikler og printerløsninger primært til erhvervslivet og institutioner (b2b) er i sikret en solid og stærk samarbejdspartner som med god forretningsforståelse vil bidrage til løsninger, der gør det lettere, billigere og mere fleksibelt for jer som kunde. kunder.
 
På den måde opnås der let en samlet besparelse på mellem 10-25% i forhold til vores konkurrenter.
 
 
Vores Ide
 
At tilbyde firmaer/Institutioner i hele DK et bredt udvalg af kvalitets produkter fra alle de store producenter indenfor kontorartikler/kopipapir/Colourpapir/Tonere/Blækpatroner/Emballage samt det nyeste indenfor printere samt PC relateret udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser og med stor vægt på individuel og dedikeret kundeservice.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9620 0050 eller på mail kontakt@spar2ner.dk og få et uforpligtende tjek om vi ikke er billigere samtidigt med at kvaliteten og servicen er i top.
 
 
Vores Mission
 
At have markedet bedste sortiment til de altid skarpeste priser indenfor alt til kontor/lager eller kantinen.
 
At altid have den uden sammenligning bedste kundeservice som et naturligt element i vores daglige arbejde, samt at skille os ud fra mængden med vilje og engagement til at overgå vores kunders forventninger med det klare formål at være jeres foretrukne leverandør indenfor IT-tilbehør samt kontorartikler. 
 
At vi holder hvad vi lover og tager ansvar, således vores kunder kan føle sig trygge gennem hele processen.